Avbokning och återbetalning för Eats Pass

Du kan avbryta Eats Pass när som helst, men måste göra det minst 24 timmar innan nästa schemalagda betalning. För att inte bli debiterad för nästa cykel.

Gör så här för att säga upp ditt Eats Pass:

1. Öppna Uber Eats-appen.
  2. Tryck på profilikonen i det nedre menyfältet för att visa ditt konto.
  3. Tryck på ”Eats Pass” för att öppna Eats Pass-hubben.
  4. Tryck på ”Hantera medlemskap” i hubben.
  5. Tryck på ”Avsluta medlemskap” och följ anvisningarna på skärmen.

När du avbokar Eats Pass har du fortfarande tillgång till dina förmåner tills den aktuella faktureringsperioden löper ut.