Hur granskar jag och laddar ned ett kvitto?

Vi skickar kvittot till mejladressen i ditt konto när vi behandlar betalningen eller inom 24 timmar efter leveransen. Om du inte får några kvitton kan du se efter om de hamnat i skräppostmappen som tillhör den e-postadress du har kopplad till ditt konto.

Så visar du ett tidigare kvitto i appen:

1. Tryck på ”Konto” i menyfältet längst ned på huvudskärmen.
  2. Välj ”Beställningar” och tryck sedan på den tidigare beställningen som du vill visa.
  3. Tryck på ”Visa kvitto”.