Så lägger du till dricks

Du kan ge din leveranspartner dricks på tre sätt.

1. Innan du beställer

1. Följ anvisningarna för att checka ut när du valt beställningsobjekt.
  2. Den sista skärmen innan du gör din beställning kommer att vara dricks-skärmen.
  3. Välj dricksbelopp/-procentsats eller tryck på ”Annat” för att ange ett anpassat belopp.

Du kan ändra dricksbeloppet i upp till en timme efter att beställningen har levererats.

2. Efter leveransen

När din beställning har levererats blir du ombedd att ge din upplevelse ett omdöme och lägga till dricks.

Om du lägger till ett dricksbelopp efter leveransen får du ett uppdaterat kvitto via mejl som innehåller det nya dricksbeloppet.

Du kan inte ändra detta dricksbelopp efter att du har lagt till det.

3. I din beställningshistorik.

Du kan lägga till dricks för en slutförd beställning i upp till 90 dagar efter leveransen:

1. I appen trycker du på ”Konto” i det nedre menyfältet.
  2. Välj ”Beställningar” och sedan den beställning du vill lägga till dricks till.
  3. Bredvid dricksbeloppet trycker du på ”Lägg till dricks”.

Du kan inte ändra detta dricksbelopp efter att du har lagt till det.