Så skapar du en beställning med Uber Eats

Två sätt att beställa med Uber Eats:

• I appen: Ladda ned appen för att komma igång.
  • I din webbläsare: Gå till ubereats.com för att komma igång.

Så här beställer du:

1. Logga in (eller skapa ett konto) och ange din leveransadress.
  2. Välj den restaurang du vill beställa från.
  3. Välj dina objekt och tryck på ”Lägg till i varukorgen”.
  4. För att skapa din beställning väljer du ”Visa varukorgen” eller ”Till kassan”.
  5. Granska din beställning och tryck på ”Beställ”.
  6. Spåra processen för din beställning.

Om du använder appen ska du se till att volymen är så hög att du hör när beställningen kommer.

To place a group order where everyone can add their own items, visit the articles below: