Hur kan jag få mat utan kostnad?

Dela din kampanjkod från Uber Eats med vänner och få gratis mat.

Så här hittar du din kampanjkod från Uber Eats:

1. Tryck på ”Konto” på huvudskärmen.
  2. Bläddra ner och välj ”Bjud in vänner”
  3. Dela din kod med delningsknapparna eller kopiera koden för att klistra in den i mejl, på sociala medier eller var som helst.

När en vän gör sin första Uber Eats-beställning med din kod kommer en kampanjkod att tillämpas på ditt konto. Denna kampanjkod kommer automatiskt att användas vid din aktuella eller kommande beställning och slutar gälla efter tre månader om den inte används.