Jag bjöd in en person men fick inga Uber Cash

Om du bjöd in en vän att använda appen men du har problem med dina inbjudningskrediter ska du först kontrollera de vanligaste orsakerna till detta:

1. Har din vän gjort sin första beställning ännu?

• Dina inbjudningskrediter läggs automatiskt till på ditt konto när din vän gjort sin första beställning.

2. Har krediterna redan lagts till på ditt konto?

• Kontrollera saldot för dina krediter genom att öppna din profil i appen och välja ”Betalningar”.

3. Fick du ett annat inbjudningsbelopp än det du förväntade dig?

• Inbjudningskrediter varierar mellan olika städer och baseras på den inbjudna personens stad.

OBS: Inbjudningserbjudanden omfattas av allmänna villkor och dessa kan förändras.

Om du TAGIT EMOT en inbjudningskod men har problem med att använda den ska du meddela oss genom att fylla i formuläret nedan: