Hantera mina aviseringsinställningar

För att välja vilka marknadsföringsmeddelanden du vill ta emot från Uber kan du läsa den här artikeln.

Inställningar för push-meddelanden kan hanteras direkt i telefonens inställningar eller i Uber-appen.

Om du vill avregistrera dig från alla e-postmeddelanden från Uber trycker du på den här länken.

Du kommer fortfarande att få transaktionsmeddelanden, till exempel kvitton och säkerhets- och sekretessuppdateringar.

Om du vill fortsätta att ta emot e-post- eller sms-uppdateringar från oss anger du dina kontaktuppgifter nedan.