Hur kan jag beställa mat som jag har beställt vid ett tidigare tillfälle?

Så här gör du om en tidigare beställning:

1. Tryck på ”Konto” på startskärmen.
  2. Välj ”Beställningar” och leta upp den beställning du vill göra på nytt.
  3. Tryck på ”Beställ på nytt”. Då läggs samma lista med objekt till i varukorgen, så att du kan göra en sista kontroll innan du beställer dem på nytt.

Du kan också ta reda på hur du schemalägger en återkommande gruppbeställning eller återkommande företagsbeställningar.