Kampanjkoden tillämpades inte

Om du är osäker på om din kampanjkod har använts på en tidigare beställning eller om den har slutat gälla kan du kontrollera det i Uber Eats-appen:

1. Tryck på profilikonen i huvudskärmens nedre menyfält (ikonen längst till höger).
  2. Tryck på ”Kampanjer”.
  • Aktiva kampanjer visas längst upp på sidan med utgångsdatum, platsen där kampanjen kan nyttjas och annan information.
  • Nyttjade och utgångna kampanjer syns i avsnittet ”TIDIGARE KAMPANJER”. Tryck bara på ”VISA KVITTO” för att visa det aktuella beställningskvittot.

Kampanjkoder kan bara användas en gång. Ej använda krediter från en enskild kampanj kan inte användas för framtida beställningar. Kom också ihåg att varje kampanjkod har sina egna villkor. Se till att du nyttjar kampanjen på rätt plats, med rätt valuta och under dess giltighetstid.

Observera att kampanjkoder ska läggas till innan beställningen görs. Vi kan inte tillämpa en kampanjkod om du glömt att lägga till den.

Om kampanjkoden har lagts till på rätt sätt ska du se den i din beställningssammanfattning innan du trycker på knappen Beställning.

Läs den här artikeln för mer information om hur kampanjkoder fungerar.

Om du tror att det har inträffat ett fel när kampanjkoden skulle tillämpas eller lösas in ber vi dig meddela oss: