Meddelande om schemalagd borttagning av konto

Som bästa praxis för integritet och säkerhet tar vi regelbundet bort konton som inte har använts under en längre tidsperiod.

När detta händer skickar vi ett mejl, en appavisering eller ett sms för att informera dig om att ditt konto är schemalagt för borttagning.

Om du vill ta bort ditt konto finns det inget du behöver göra – det kommer automatiskt att tas bort efter en väntetid.

Behåll ditt konto

Om du vill behålla ditt konto ska du logga in på ditt konto via appen eller på webbplatsen.

OBS! Om du tar bort appen tar du bort informationen från din telefon, men den försvinner inte från ditt konto eller ditt dataarkiv. Ditt konto existerar fortfarande i våra system så att du ska kunna nå det om du loggar in igen.

Om du fortfarande vill ta bort ditt konto ska du följa denna länk:

You can request a copy of your data archive by visiting: