Köpa Uber Cash

Gör så här för att köpa Uber Cash direkt i appen:

1. Tryck på menyikonen uppe till vänster i appen.
  2. Välj ”Plånboken” och sedan ”Lägg till pengar”.
  3. Välj det belopp du vill köpa.
  4. Välj ”Betalningsmetod” för att välja hur du vill köpa.
  5. Tryck på ”Köp”.

För att aktivera/inaktivera automatisk påfyllning:

1. Tryck på menyikonen uppe till vänster i appen.
  2. Tryck på ”Plånboken”.
  3. Tryck på ”Automatisk påfyllning”.
  4. Välj det belopp som läggs till ditt saldo varje gång det sjunker under 10 USD.
  5. Växla på/av ”Automatisk påfyllning”.
  6. Tryck på ”Uppdatera”.

Vad händer med min Uber Cash om jag raderar mitt konto?

När ditt konto tas bort får du en PIN-kod som du kan lösa in i framtiden för det Uber Cash-saldo du tidigare har köpt.

Kampanjkrediter och andra belopp i Uber Cash som inte har köpts kommer att förverkas permanent om ditt konto tas bort.

Om du har problem med att köpa Uber Cash ska du dela med dig av information till oss nedan.