Begär ut en kopia på dina Uber-uppgifter

Gå till sidan nedan för att begära ut en sammanställning av dina personuppgifter från Uber.

Vi erbjuder också alternativ för dig att visa och välja vilka uppgifter som samlas in och delas när du använder Uber.

UTFORSKA DINA UPPGIFTER

Visa och utforska en sammanfattning av din kontoinformation, till exempel antal genomförda resor och Uber Eats-beställningar. För att få tillgång till dessa uppgifter måste du logga in på ditt konto med tvåstegsverifiering som en extra säkerhetsåtgärd.

LADDA NED DINA UPPGIFTER

Med detta alternativ kan du begära en nedladdningsbar fil med dina uppgifter. Vi skickar ett meddelande via mejl eller SMS när vi får din begäran och igen när filen är klar att laddas ned.

TA BORT KONTOT

Nedladdning av dina uppgifter tar inte bort dina data eller ditt konto från Ubers system. Använd länken nedan om du vill ta bort ditt konto.