Så här beställer du bestick och tillbehör

Alla handlare erbjuder inte möjligheten att beställa bestick och tillbehör.

För att beställa bestick eller tillbehör:

1. Lägg till objekt i din varukorg.
  2. Tryck på ”Visa varukorg” för att granska din beställning.
  3. Om tillgängligt ska du välja alternativet för att beställa engångsartiklar. Du kan behöva lägga till en beställningsanteckning och ange de objekt du vill ska inkluderas.

Se till att du gör detta innan du skickar beställningen.

En del handlare skickar endast med engångsartiklar (bestick, servetter, tillbehör osv.) om du ber om det. Handlaren kommer oftast att göra sitt bästa för att uppfylla dina önskemål.