Ändra dricks

Om du lade till dricks till leveranspartnern när du skapade din beställning kan du redigera dricksbeloppet upp till en timme efter att du fått beställningen.

Ändra dricksen på två sätt

1. Följ anvisningarna i appen

När din beställning anländer kommer du att bli ombedd att ge ett omdöme och dricks till leveranspartnern om du så önskar:

1. Följ anvisningarna på skärmen för att lämna ditt omdöme och visa det aktuella dricksbeloppet.
  2. Tryck på ”Redigera” för att ändra beloppet.
  3. Tryck på ”Spara och fortsätt” för att spara det nya dricksbeloppet.

2. Från avsnittet ”Beställningar”

1. Tryck på ”Konto” på huvudskärmen och sedan på ”Beställningar”.
  2. Bläddra för att hitta din beställning och välj den.
  3. Tryck på ”Redigera belopp” bredvid dricksen.

Alternativet att redigera dricksbeloppet är tillgängligt i upp till en timme efter att beställningen levererats.

Du kan också ge leveranspartnern dricks efter att beställningen har gjorts. *Dricks som läggs till efter att beställningen har levererats kan inte ändras. *