Vanliga frågor om bordsboknings- och upphämtningsbeställningar

FRÅGA: Vad är en upphämtningsbeställning?

En upphämtningsbeställning är när du skapar en beställning via Uber Eats-appen och du tar dig till restaurangen för att hämta upp den. Du kommer att kunna följa beställningens olika skeden och veta exakt när den är redo för upphämtning.

. . .

FRÅGA: Vad är en bordsbokningsbeställning?

En bordsbokningsbeställning är när du skapar en beställning via Uber Eats-appen och tar dig till restaurangen för att hämta upp den. Du kan sedan välja att sitta kvar på restaurangen och äta din mat.

. . .

FRÅGA: Vad händer om jag inte hittar restaurangen?

Om du har problem med att hitta restaurangen du beställt ifrån ska du ta kontakt med restaurangen direkt om du vill ha ytterligare hjälp.

. . .

FRÅGA: Hur beställer jag upphämtning?

1. Öppna Uber Eats-appen.
2. Välj måltidsläge ”Upphämtning”.
3. Välj om du vill ha beställningen ”SNARAST MÖJLIGT” eller ”SCHEMALAGD”. Du kommer sedan att få se tillagningstid, avstånd till restaurangen, pris och omdöme för restauranger med upphämtningsalternativ.
4. När du skapat ett upphämtningsbeställning kommer du att bli informerad om när restaurangen accepterar beställningen, den tidpunkt när beställningen beräknas vara klar och när beställningen är redo att bli upphämtad.

. . .

FRÅGA: Hur beställer jag bordsbokning?

1. Öppna Uber Eats-appen.
2. Välj måltidsläget ”Bordsbokning”.
3. Välj om du vill ha beställningen ”SNARAST MÖJLIGT” eller ”SCHEMALAGD”. Du kommer sedan att få se tillagningstid, avstånd till restaurangen, pris och omdöme för restauranger med bordsbokningsalternativ.
4. När du skapat en bordsbokningsbeställning kommer du att bli informerad om när restaurangen accepterar beställningen och den beräknade tiden tills beställningen beräknas vara klar.

. . .

FRÅGA: Var är mitt beställningsnummer?

Beställningsidentifieringsnumret finns längst upp på spårningsskärmen under ditt förnamn och den sista initialen och på kvittot.

Varje beställning har ett identifieringsnummer som hjälper dig att kontrollera att du hämtar upp rätt beställning.

När du hämtar upp beställningen ska du kontrollera beställningens identifikationsnummer med restaurangens uppgifter.

. . .

FRÅGA: Hur vet jag när det är dags att hämta upp min upphämtnings- eller bordsbokningsbeställning?

Uber Eats-appen kommer att avisera dig när beställningen är klar.