Var ska jag möta kuriren?

Det finns tre leveransalternativ för hur du vill ta emot din beställning:

1. Lämna vid dörren – Beställningen lämnas vid din dörr.

2. Möt upp vid dörren – Leveranspartnern möter dig vid din dörr.

3. Upphämtning utanför – Du möter din leveranspartner utanför.

Kom igång genom att välja önskat leveransalternativ och sedan följa anvisningarna på skärmen för att uppdatera dina leveransuppgifter.

OBS: Om du har andra särskilda leveransinstruktioner kan du lägga till dem innan du bekräftar din beställning. Om du till exempel väljer leveransalternativet ”Lämna vid dörren” kan du lägga till särskilda instruktioner som: "Lämna min beställning bredvid krukväxten nära ytterdörren. Tack!".

Kan jag kontakta min leveranspartner före avlämningen?

När din beställning är på väg kan du kontakta din leveranspartner direkt genom att trycka på ”Kontakt” på skärmen för spårning av beställningar. Detta är oftast det bästa sättet att komma överens om en exakt avlämningsplats om du är osäker på var. Kom ihåg att din leveranspartner kanske kör och inte kan svara i telefonen eller skriva ett meddelande.