Varför ser jag olika restauranger vid olika tidpunkter?

När efterfrågan är hög kanske vissa restauranger visas som otillgängliga i ditt område. Denna inställning kanske görs av oss eller restaurangen för att förhindra avbokningar eller långa leveranstider.

Denna inställning görs vanligtvis bara under korta perioder. Om du inte hittar restaurangen du söker kan du försöka igen lite senare så kan den ha dykt upp.

Annars kan du bara testa en annan restaurang som syns i sin app.