Verifiera ditt konto

Av säkerhetsskäl kan vi ibland be dig skanna ett bank- eller kreditkort. Vi kan även begära åtkomst till kameran på din telefon så att vi kan uppdatera din kontoinformation och verifiera din identitet.

För att skanna ett kort:

1. Tryck på kontoikonen och välj ”Plånboken”.
  2. Välj ”Lägg till betalningsmetod” och sedan ”Kredit- eller bankkort”.
  3. Tryck på kameraikonen och ge åtkomst (om du blir ombedd att göra det).
  4. Använd mobilkameran för att skanna en bild på kortet.

Om vi kontaktar dig och ber dig skanna ditt kort för att återaktivera ditt konto kan du lämna ytterligare information här i stället. På så vis kan vi skydda ditt konto.