Hur fungerar Uber Eats-avbokningspolicyn?

Med Uber Eats-appen kan du avboka beställningar utan att kontakta supporten. Du kan dock komma att debiteras beroende på när avbokningen sker.

Så avbokar du en beställning i appen:

1. Gå till skärmen för beställningsstatus och tryck sedan på ”Avboka beställning”.
  2. Ett popup-fönster visas som bekräftar att du vill avboka och varnar dig om eventuella debiteringar.
  3. Tryck på ”Avboka beställning”.
  4. Välj varför du valde att avboka och tryck sedan på ”Klar”.

Så här verifierar du debiteringar för beställningen:

1. Tryck på kvittoikonen i det nedre menyfältet för att visa beställningssidan.
  2. Skrolla tills du hittar den avbokade beställningen.
  3. Tryck på ”Visa kvitto”.