Varför ser jag olika restauranger vid olika tidpunkter?

När efterfrågan är mycket hög visas eventuellt vissa detaljhandlare som otillgängliga i ditt område. Detta görs antingen av oss eller detaljhandlaren för att förhindra avbokningar eller långa leveranstider.

Denna inställning görs vanligtvis bara under korta perioder. Om du inte hittar en specifik detaljhandel du söker kan du försöka igen senare då den borde ha dykt upp.

Annars kan du prova en annan detaljhandel som syns i din app.