Ändra betalningsmetod

Om du behöver ändra betalningsmetod för en beställning som redan har levererats ska du ange korttyp och de fyra sista siffrorna på det kreditkort du föredrar nedan. Det går inte att ändra betalningsmetod för beställningar som inte levererats.

Om du inte har skapat din beställning kan du ändra betalningsmetod i appen.

1. När du lagt till objekten du vill beställa trycker du på ”GÅ TILL KASSAN”
  2. Skrolla ner och tryck på betalningsmetoden
  3. Välj det betalningskonto du föredrar Du kan lägga till en betalningsmetod genom att trycka på ikonen ”Lägg till betalning”.
  4. Granska och tryck på ”SKAPA BESTÄLLNING”