Få restaurangförmåner

Med appen kan du få belöningar när du beställer från utvalda detaljhandlare i appen.

Intäktsbelöningar

Få belöningar såsom 15 USD i rabatt på en framtida beställning när du gör 5 beställningar från en medverkande detaljhandel. Om en detaljhandel finns på flera platser måste godkända beställningar eller spenderade belopp vara från samma detaljhandelsplats.

I appen ser du de belöningar som detaljhandlaren har anpassat för dig.

Spåra belöningar

Du kan följa dina framsteg med dina belöningar i avsnittet detaljhandelsbelöningar och lösa in belöningar direkt i appen. Vi skickar ett mejl och en mobilavisering för att påminna dig.

Använda belöningar

När du får en belöning har du 90 dagar på dig att lösa in den. Belöningar kan bara användas för en enskild beställning. Om en detaljhandlare väljer att avbryta sitt belöningsprogram har du fortfarande 60 dagar på dig att fortsätta att samla belöningar från detaljhandlaren och 90 dagar att använda eventuella belöningar som du har tjänat ihop hos detaljhandlaren.

Vissa kampanjer kan inte användas med återförsäljarbelöningar.

Detaljhandlare ansvarar för programmet och belöningarna. Detaljhandlarna måste vara aktiva i appen för att det ska vara möjligt att få och lösa in en belöning. Om en detaljhandlare inte längre är aktiv i appen avslutas programmet omedelbart och du förlorar eventuella utestående belöningar.