Vanliga frågor om bordsboknings- och upphämtningsbeställningar

Vad är en avhämtningsbeställning?

En avhämtningsbeställning är när du skapar en beställning via appen och du tar dig till handlaren för att hämta upp den. Du kommer att kunna följa beställningens olika skeden och veta exakt när den är redo för avhämtning.

Avhämtning finns bara tillgängligt i vissa städer.

Vad är en beställning för att äta i restaurangen?

En beställning för att äta i restaurangen är när du skapar en beställning via appen och du tar dig till handlaren för att hämta den. Du kan sedan välja att äta i restaurangen.

Alternativet att äta i restaurangen finns bara tillgängligt i vissa städer.

Vad händer om jag inte kan hitta handlaren?

Om du har problem med att hitta handlaren du har beställt ifrån ska du ta kontakt med denne direkt för att få ytterligare hjälp.

Hur beställer jag avhämtning?

1. Öppna appen
  2. Välj måltidsläge ”Avhämtning”.
  3. Välj om du vill ha beställningen ”SNARAST MÖJLIGT” eller ”SCHEMALAGD”.
  4. Du kommer sedan att få se förberedelsetid, avstånd, pris och omdöme för handlare med alternativet avhämtning.
  5. När du skapat en avhämtningsbeställning kommer du att bli informerad om när handlaren accepterar beställningen, den tidpunkt när beställningen beräknas vara klar och när beställningen är redo för avhämtning.

Hur beställer jag för att äta i restaurangen?

1. Öppna appen
  2. Välj måltidsläget ”Äta i restaurangen”
  3. Välj om du vill ha beställningen ”SNARAST MÖJLIGT” eller ”SCHEMALAGD”. Du kommer sedan att få se förberedelsetid, avstånd, pris och omdöme för handlare med alternativet äta i restaurangen.
  4. När du skapat en beställning för att äta i restaurangen kommer du att bli informerad när handlaren accepterar beställningen och den beräknade tiden tills beställningen är klar.

Var är mitt beställningsnummer?

Beställningens identifieringsnummer finns längst upp på spårningsskärmen under ditt förnamn och den sista initialen samt på kvittot.

Varje beställning har ett identifieringsnummer som hjälper dig att kontrollera att du hämtar upp rätt beställning.

När du hämtar beställningen ska du verifiera beställningens identifieringsnummer med handlaren.

Hur vet jag när min beställning för avhämtning eller äta i restaurangen är klar för hämtning?

Appen kommer att meddela dig när beställningen är klar.