Betala med Apple Pay

Apple Pay kan användas för att betala för beställningar som görs via appen.

För att bekräfta att Apple Pay har lagts till på ditt konto:

1. Tryck på ”Konto” och sedan på ”Plånboken”.
  2. Under ”Betalningsmetoder” ser du Apple Pay-logotypen

Om du inte ser Apple Pay-logotypen ska du se till att du har aktiverat Apple Pay Cash eller lagt till ett giltigt kredit- eller betalkort i ditt Apple Pay-konto.

Så här betalar du för en beställning med Apple Pay:

1. Placera dina objekt i varukorgen och tryck på ”Gå till kassan”.
  2. Under beställningens totalbelopp trycker du på den betalningsmetod som väljs som standard.
  3. Välj den betalningsmetod du vill använda för beställningen.
  4. Stäng fönstret och välj ”Nästa”.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra beställningen.