Ta bort min företagsprofil

Så tar du bort din företagsprofil i Uber-appen:

1. Tryck på ”Konto” nere till höger.
  2. Tryck på ”Företagsinställningar” för att öppna företagsprofilen.
  3. Tryck på papperskorgsikonen och sedan på ”Ta bort”.

När en företagsprofil har tagits bort kan du inte längre genomföra resor på den profilen eller ta emot reserapporter.

Obs: När det gäller Uber for Business-konton som hanteras av ditt företag måste kontoadministratören ta bort kontot från business.uber.com.

Om du har problem med att ta bort din företagsprofil ska du fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.