Presentleveranser – Vanliga frågor

Vad är presentleveranser?

Presentleveranser är Uber Eats-beställningar som du kan skicka till släkt, vänner och viktiga medarbetare för att t.ex. sprida lite glädje i vardagen eller vid festliga tillfällen för att säga tack eller grattis. Du kan lägga till ett personligt meddelande och spåra leveransen i Uber Eats-appen.

Var hittar jag alternativet för presentleveranser?

Du hittar alternativet för presentleverans på kassaskärmen innan du gör beställningen.

Kostar presentleveranser mer?

Nej, ingen extra avgift tillkommer för presentleveranser.

Hur spårar jag presentleveranser som jag beställer?

1. I Uber Eats-appen trycker du på ”Beställningar” i det nedre menyfältet.
  2. Välj ”Tidigare beställningar” för att hitta och spåra den beställda presentleveransen.

Får mottagaren besked om att jag skickat en present?

Ja, vi skickar ett SMS till mottagaren och informerar hen om att en present är på väg. Mottagaren kan även följa presenten för att spåra leveransstatusen i Uber Eats-appen eller på webben. Du kan även informera mottagaren om att presenten har levererats.

Hur vet jag om presenten har levererats?

Du kan hålla koll på leveransstatusen i avsnittet ”Beställningar” i Uber Eats-appen. Du får även ett meddelande när presenten har levererats.

Vad händer om jag har ett annat problem med presentbeställningen eller om beställningen inte kommer fram?

Om du har ett annat problem med presentbeställningen eller om beställningen mot förmodan inte kommer fram kan du besöka help.uber.com och kontakta supporten.