Så uppdaterar du inställningarna för mejl-, SMS- eller push-meddelanden

Avregistrering från mejl- och SMS-aviseringar

Gå till sidan nedan för att hantera dina alternativ för e-post-, SMS- och push-kommunikation från oss.

OBS! Du kan inte inaktivera transaktionsmeddelanden, orderkvitton eller kommunikation från supporten.

Aktivera mejl- eller SMS-aviseringar

Ange din mejladress eller ditt telefonnummer för att återuppta mejl- och/eller SMS-aviseringar från oss.

Du kan också aktivera push-meddelanden från din mobila enhet. Följ anvisningarna via länken ”Avsluta prenumeration” ovan.