Så tar du ut Uber Money-saldot från inlösen av ditt presentkort

Klicka här om du vill begära ett uttag av köpta Uber Money.

Om du har outnyttjade Uber Money från ett köp av ett inlöst presentkort kan du eventuellt begära ett fullständigt uttag (deluttag är inte möjliga). Observera att som en ytterligare säkerhetsåtgärd måste du tillhandahålla en del uppgifter för att verifiera betalning och identitet för att kunna begära ett uttag.

För att verifiera din identitet:

1. Kontrollera att du har den senaste versionen av Uber-appen.
  2. Gå till avsnittet Plånboken i appen.
  3. Tryck på Fler alternativ.
  4. Välj Verifiera din identitet och följ anvisningarna som visas.

När du har verifierat din identitet kan du dela detaljer med oss nedan så tittar vi närmare på din begäran.