Jag kan inte uppdatera mitt telefonnummer

Du kan redigera profilbild, namn, telefonnummer och e-postadress i appen.

Gör så här:

1. Välj ”Inställningar” på profilfliken.
2. Gå till ”Redigera” uppe till höger.
3. Välj det fält du vill redigera och gör önskade ändringar.
4. Tryck på ”Spara” eller verifiera ändringarna när du är klar.

Om du uppdaterar ditt telefonnummer får du en verifieringskod via sms. Ange koden i appen för att bekräfta det nya numret.

Eventuella ändringar i ditt konto uppdateras automatiskt också i Ubers passagerarapp.

Om du får ett felmeddelande när du försöker uppdatera ditt mobiltelefonnummer eller din e-postadress, eller om du inte får verifieringskoden, ska du meddela oss här.

Du rekommenderas alltid att kontrollera stavningen i din e-postadress och se till att du angett ditt nya telefonnummer på rätt sätt.