Jag har glömt min e-postadress

Om du har problem med att logga in eftersom du glömt ditt lösenord ska du använda den här artikeln för att återställa ditt lösenord.

Om du har ändrat e-postadressen eller lösenordet för ditt partner- eller passagerarkonto kan denna ändring också automatiskt genomföras för ditt måltidskundskonto.

Om du har problem med att logga in eftersom du glömt din e-postadress ska du fylla i formuläret nedan. Ge oss ytterligare information så att vi kan bekräfta din identitet. På så vis kan vi hålla ditt konto säkert.

🇺🇸
open
+1
Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från