Jag har en utestående debitering på mitt konto

Om du ser en utestående debitering på ditt konto kan det innebära att en betalning inte genomförts. Detta kan ske i följande fall:

• En betalningsmetod saknar pengar.
  • Din beställning har debiterats en tilläggsavgift
  • Ett tekniskt problem orsakade att din betalning misslyckades

Om en betalning misslyckas kanske du inte kan göra en beställning eller ge dricks till din leveranspartner.

Gör så här för att betala ett utestående belopp:

1. Öppna Uber-appen.
  2. Appen ber att du väljer en betalningsmetod för debiteringen.
  3. Följ anvisningarna för att betala saldot eller bekräfta att du kommer att betala kontant till nästa leveranspartner (om kontantbetalningar är ett tillgängligt alternativ i ditt område).
  4. Om din digitala betalningsmetod nekas måste du uppdatera den eller välja en annan.

Om du stöter på problem med att betala saldot ska du fylla i formuläret nedan och se till att den betalningsmetod du vill använda läggs till i ditt konto: