Jag tror att mitt konto har blivit hackat

Om du misstänker att någon annan har använt ditt konto eller om det förekommer misstänkta aktiviteter kan det innebära att ditt konto har utsatts för obehörigt intrång.

Misstänkta aktiviteter kan vara:

• Beställningar som du inte gjort.
  • Slutförda beställningar som du inte gjort.
  • Telefonsamtal eller SMS från leveranspartner om beställningar som du inte gjort.
  • Kvitton på beställningar som du inte känner igen på ditt konto.
  • Kontoändringar som du inte har gjort.
  • Ändringar av din betalningsprofil som du inte har gjort.
  • Lösenordet eller e-postadressen har uppdaterats utan din vetskap.

Obs: Om du ser två identiska debiteringar är detta troligtvis ett auktoriseringsbelopp som bör försvinna inom några dagar.

Om du kan logga in på ditt konto rekommenderar vi att du återställer ditt lösenord.

Återställ lösenordet:

1. Gå till ”Hjälp” i appens meny.
  2. Välj ”Mer >” under ”Konto- och betalningsalternativ”.
  3. Välj ”Jag har glömt mitt lösenord”.
  4. Följ instruktionerna för att skapa ett nytt, unikt lösenord.

Om du inte kan logga in på ditt konto ska du uppge ditt mobilnummer och övriga uppgifter som efterfrågas nedan: