Jag vill ändra en betalning till Uber Cash

Om du ville använda Uber Cash på en tidigare beställning är det möjligt att ändra din betalning, men du behöver ha tillräckligt med Uber Cash på ditt konto för att täcka hela transaktionspriset.

När du redan har betalat för en beställning med en annan betalningsmetod, men ville använda Uber Cash, gör du så här:

1. Tryck på menyikonen uppe till vänster i appen.
  2. Välj ”Dina resor”.
  3. Välj resan du vill byta betalningsmetod på.
  4. Under ”Behöver du hjälp med den här resan?”, hitta rutan byt betalningsmetod och tryck på ”Redigera betalning”.
  5. Markera ”Byt betalningsmetod för resan” och tryck på nästa.
  6. Välj ”Uber Cash” och tryck på ”Nästa/Skicka”.

När du redan har betalat för en beställning med en annan betalningsmetod, men ville använda Uber Cash, gör du så här:

1. Tryck på ”Beställning”.
  2. Välj den aktuella beställningen och sedan ”Få hjälp”.
  3. Välj ”Ändra betalningsmetod”.
  4. Välj Uber Cash och sedan ”Skicka”.

Om denna process inte fungerar, kom ihåg att du behöver ett belopp i ditt Uber Cash-saldo som är lika med eller högre än beställningens pris.

Om du har frågor om hur du ändrar en betalning till Uber Cash ska du ge oss ytterligare information nedan.