Min beställning kom aldrig

Om du inte fått din beställning och den är markerad som färdig av leveranspartnern i appen ska du kontakta din leveranspartner direkt genom att trycka på Hjälppå beställningsskärmen eller Få hjälp på startskärmen, och sedan följa anvisningarna på skärmen.

Du kan också ringa din lokala Uber Eats-supportlinje för att få hjälp.

Om din beställning INTE är markerad som färdig i appen ska du kontakta din leveranspartner på följande vis:

1. Tryck på ”Kontakta” på kartan på spårningsskärmen för beställningen.
  2. Välj mellan samtal eller SMS.