Kampanj med slopad leveransavgift

Eller motsvarande lokal valuta

ALLMÄNNA VILLKOR

• Användare av appen kan beställa från handlare som visas i ett avsnitt i appen som erbjuder slopad leveransavgift (”Utvalda restauranger”). För dessa beställningar betalar användaren ingen leveransavgift (”kampanjen”).
  • Som en del av kampanjen kommer standardleveransavgiften (och inte andra avgifter, till exempel serviceavgifter) att reduceras till 0 USD för användarens nästa beställning från den utvalda restaurangen under en begränsad tid. Beställningen kan grupperas med andra beställningar, vilket kan leda till ytterligare väntetid. Vissa undantag kan gälla.
  • Om användarens konto är belagt med begränsningar eller restriktioner så att kampanjkoden inte kan tillämpas gäller den inte.
  • Kampanjen är öppen för både nya och befintliga användare av appen.
  • Kampanjen gäller bara hos de utvalda handlarna. Om en handlare har flera ställen gäller kampanjen bara för det specifika ställe som anges bland de utvalda handlarna. Det kan hända att utvalda handlare endast ingår i kampanjen under en begränsad tid och urvalet kan ändras.
  • Kampanjen kan inte lösas in mot kontanter.
  • Denna kampanj gäller endast för leveransavgiften. Användaren är fortfarande skyldig att betala övriga kostnader förknippade med beställningen, vilket omfattar kostnaden för de valda objekten och eventuella andra tillämpliga avgifter.
  • Dessa allmänna villkor kan när som helst ändras, dras tillbaka eller temporärt inaktiveras av oss.