Betala med PayPal

I appen ska du följa dessa steg för att lägga till PayPal som betalningsmetod för kontot:

1. Tryck på ”Konto” och sedan på ”Plånboken”.
  2. Tryck på ”Lägg till betalning”.
  3. Välj ”PayPal”.
  4. Ange e-postadressen eller telefonnumret för ditt PayPal-konto.

Du kan också lägga till PayPal till ditt konto via webbplatsen genom att logga in på ditt konto och välja betalningsmetod, ”Lägg till betalningsmetod” och sedan välja ”PayPal”.

Om PayPal inte visas som betalningsalternativ kan detta bero på att enhetens region- eller landskod inte är inställd på något av våra PayPal-aktiverade länder.

Hör gärna av dig här om du har problem med att lägga till PayPal i ditt konto.