Beställning av upphämtning på anläggningar

Kan jag göra en beställning inom en anläggning?

När du befinner dig på utvalda arenor, flygplatser eller konsertlokaler kan du beställa avhämtning från handlare på din plats. För att se om upphämtning är tillgänglig ska du öppna din app och kontrollera om din anläggning finns med på startsidan.

Kan jag beställa från handlare utanför anläggningen?

Nej. När du väl är inuti anläggningen kommer appen bara att visa handlare som är tillgängliga för upphämtning inom din plats.

Hur vet jag var jag kan beställa från?

Innan du beställer kommer vi att be om ytterligare platsinformation, såsom din sektion eller grind, och använda denna för att hjälpa dig att hitta de handlare som är närmast. Vi skickar ett meddelande när maten är färdig för upphämtning och du kan bege dig till den plats du beställt från för att hämta upp beställningen.

Läs den här artikeln för mer information om hur du gör en beställning.