Återinträdesprocess för alkoholköp

Användare som är blockerade från att beställa alkohol kan genomgå en åldersverifieringsprocess för att häva blockeringen. Detta kommer att vara en återinträdespunkt för användare som kan ha fått ett falskt positivt resultat eller som har uppnått den lagliga åldern för att dricka alkohol. Användare som kontaktar supporten måste ge följande information:

• En närbild av deras fotolegitimation med läsbar text och ett tydligt foto.
    • Fotolegitimationen måste innehålla deras födelsedatum.
  • Ett foto där deras ansikte syns tydligt samtidigt som de håller upp samma foto-ID.

Godkända former av ID inkluderar:

• körkort
  • delstatslegitimation
  • pass.