Vanliga frågor om kuponger för evenemang

Tack för ditt intresse för Uber-kuponger! Detta kupongprogram har utformats för att göra transport- och matleveransarrangemang för gruppevenemang enklare och bekvämare. Läs igenom informationen nedan om du har några frågor om programmet. Annars kan du gå till event.uber.com för att börja konfigurera dina evenemangskuponger.

Vad är kuponger?

Kuponger kan användas för att ge passagerare eller måltidskunder kredit att använda i appen för alla evenemang så som bröllop, födelsedagar, konferenser med mera. Du kan skapa kuponger för sådana evenemang på event.uber.com.

Det här programmet är för närvarande bara tillgängligt i USA. Vi hoppas kunna utvidga detta erbjudande till fler städer och länder i framtiden.

Jag vill skapa kuponger för min organisations räkning. Finns det en separat process för detta?

Ja, det finns en separat produkt för organisationer och affärsändamål. Om du registrerar dig för Uber for Business och skapar kuponger får du högre utgifts- och kreditgränser än konsumentkuponger.

Om du vill skapa kuponger för din organisations räkning ska du gå till sidan för Uber for Business-kuponger.

Vilka slags kuponger kan jag skapa?

Du kan skapa kuponger för resor eller måltider.

Med resekuponger kan du täcka krediten för dina gästers Uber-resor. Du kan också ange begränsningar för de datum (och tider) som kupongerna är giltiga, kupongernas värde samt upphämtnings- och avlämningsplatser. På samma sätt som för Uber Eats, kan du begränsa det belopp som kupongerna täcker.

Hur kan jag distribuera kuponger?

När dina kuponger har skapats kommer du att kunna kopiera kuponglänken/-koden och dela den med dina gäster. Gäster klickar sedan på länken för att acceptera kupongen och lägga till den på sitt Uber-konto. Gäster kan också lägga till koden direkt till sitt Uber-konto genom att:

1. Navigera till ”Plånboken” i Uber/Uber Eats-appen
  2. Bläddra ner till ”Kuponger”.
  3. Välja ”Lägg till kupongkod”.

*Dessa kuponger är endast avsedda för privat distribution och personligt bruk. Ingen marknadsföring, återförsäljning, sociala medier eller offentliga meddelanden är tillåtna. *

Kan jag skräddarsy eller begränsa mina evenemangskuponger?

Ja. När du skapar din evenemangskupong kan du välja hur många kuponger du vill skapa och det belopp du vill att varje kupong ska täcka. För resekuponger kan du också begränsa upphämtnings- och avlämningsplatserna.

Hur ofta debiteras jag för oanvända kuponger?

Ditt kreditkort kommer att debiteras i slutet av varje dag, baserat på värdet av de kuponger som används, och det finns en kreditgräns på 3 000 USD för alla användare. Du kommer inte att debiteras för oanvända kuponger.

Hur kan jag se om Uber kommer att vara tillgängligt för mitt evenemang?

1. Öppna Uber-appen och tryck på ”Resa”.
  2. Ange upphämtnings- och avlämningsplatserna för ditt evenemang
  3. Kontrollera väntetiden i appen och leta efter bilikoner på kartan för att se hur många förare i närheten som kan vara tillgängliga. Vi rekommenderar att du utför denna kontroll i förväg på veckodagen och vid den tidpunkt då ditt evenemang är schemalagt för att få en bild av om det är en hektisk tid på plattformen.