Så skapar du en gruppbeställning

När du påbörjar en gruppbeställning kommer du att få en delbar länk som gör att flera personer kan lägga till objekt i samma beställning. Du kan antingen betala för alla eller låta varje gäst betala för sin egen del.

Så skapar du en gruppbeställning:

1. Logga in i Uber Eats-appen eller gå till ubereats.com.
  2. Välj en handlare att beställa från.
  3. Välj ”Gruppbeställning” i appen eller ”Påbörja gruppbeställning” på ubereats.com.
  4. Redigera information om gruppbeställningen om du vill, till exempel leveransadress, en valfri tidsfrist för alla att välja sina objekt eller en valfri kostnadsbegränsning. Du kan också välja att betala för alla eller dela notan.
  5. Välj ”Bjud in gäster”. Detta ger dig en länk att skicka till alla i din grupp.
  6. Lägg till dina egna objekt.
  7. När alla andra har lagt till sina objekt väljer du ”Visa beställning” och ”Gå till kassan”.
  8. Om gruppbeställningen är klar väljer du ”Lås beställning och fortsätt”. Genom att låsa den kan gäster inte redigera eller lägga till fler objekt. Om den inte är klar väljer du ”Gå tillbaka”.
  9. Granska leveransinformationen igen och klicka på ”Nästa”.
  10. Välj ”Skapa gruppbeställning”.

Så deltar du i en gruppbeställning:

1. Öppna det textmeddelande du får för att delta i gruppbeställningen.
  2. Tryck på ”Delta i beställning”.
  3. Lägg till dina objekt i varukorgen.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.