Eats Pass

Eats Pass är ett medlemsprogram där medlemmar betalar en månadsavgift för förmåner, inklusive slopade leveransavgifter för beställningar som uppfyller kravet på ett minimibelopp från godkända restauranger.

Du kontrollerar om en beställning uppfyller kriterierna för Eats Pass-förmåner genom att hålla utkik efter den gröna biljettikonen under handlarens namn.

Aktivera Eats Pass-filtret om du vill söka efter handlare med den gröna biljettikonen.
Gör så här i Uber Eats-appen:

1. Gå till startskärmen.
2. Tryck på Eats Pass-filtret längst upp.
Gör så här på ubereats.com:
1. Sök efter en handlare eller kategori i sökfältet.
2. Aktivera Eats Pass-filtret till vänster.

VAD KOSTAR EATS PASS?
Eats Pass har ett medlemspris på 5,99 EUR per månad.

Minsta beställningsstorlek (matkostnad) för Eats Pass-rabatten är 12 EUR . Om du är Eats Pass-innehavare men din beställning inte når upp till minimisumman i varukorgen gäller dina Eats Pass-förmåner inte.

Alla priser kommer att visas på kassaskärmen. Tänk på att serviceavgiften fortfarande kommer att tas ut.

HUR FUNGERAR EATS PASS?
När en Uber Eats-kuponginnehavare gör en beställning skickas den till restaurangen och kuriren precis som alla andra beställningar.

KAN JAG SÄGA UPP PRENUMERATIONEN PÅ EATS PASS?
Ja! Du kan säga upp medlemskapet när som helst, men måste göra det minst 24 timmar innan nästa schemalagda betalning för att inte bli debiterad för nästa cykel.
Du kan säga upp prenumerationen direkt i appen. Gå till Eats Pass-hubben och inaktivera ”Förnya automatiskt”.

HUR KÖPER JAG EATS PASS?
Du kan köpa Eats Pass direkt i Uber Eats-appen:
1. Tryck på profilikonen i det nedre menyfältet för att öppna kontovyn.
2. Tryck på ”Eats Pass”.
OBS! Du måste ha den senaste versionen av appen för att kunna köpa.