Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord är det snabbaste sättet att återställa det att klicka på ”Begär en länk för att återställa ditt lösenord” nedan.

När du har angett den e-postadress som är kopplad till ditt konto får du ett mejl från oss med en länk för återställning av lösenordet.

Obs! Länken för återställning av lösenordet slutar att gälla efter tio minuter. Om du inte öppnar den i tid blir du tvungen att begära en ny länk.

Lösenordstips

• Det är bra praxis att skapa ett unikt lösenord.
  • Uppge aldrig ditt lösenord i mejl eller annan kommunikation.
  • Kundsupporten ber dig aldrig att uppge ditt lösenord.