Hantera mina aviseringsinställningar

Du kan hantera de marknadsföringsmeddelanden som du vill ta emot från Uber eller avsluta prenumerationen via dessa länkar:

• Hantera inställningar. Inställningar för push-meddelanden kan hanteras direkt i telefonens inställningar eller i Uber-appen. Instruktioner finns längst ner på inställningssidan.
  • Avsluta prenumerationen. Du kommer fortfarande att få transaktionsmeddelanden, till exempel kvitton och säkerhets- och sekretessuppdateringar.

Om du vill fortsätta att ta emot e-post- eller sms-uppdateringar från oss anger du dina kontaktuppgifter nedan.