Begär ut en kopia på dina Uber-uppgifter

Vi på Uber värdesätter ditt förtroende och vill klargöra vilka uppgifter vi samlar in och hur de används. Du kan gå till Ubers sekretessöversikt eller sekretessmeddelande för detaljerad information om hur Uber samlar in och använder personuppgifter.

Vi erbjuder också alternativ för dig att visa och välja vilka uppgifter som samlas in och delas när du använder Uber. För att få tillgång till dessa uppgifter måste du logga in på ditt konto med tvåstegsverifiering som en extra säkerhetsåtgärd.

Utforska dina uppgifter

Visa och utforska en sammanfattning av din kontoinformation, till exempel antal genomförda resor och Uber Eats Orders.

Ladda ned dina uppgifter

Med detta alternativ kan du begära en nedladdningsbar fil med dina uppgifter. Vi skickar ett meddelande via e-post eller SMS när vi får din begäran och en gång till när filen är klar att laddas ned.

Du kan också läsa mer om vad som ingår när du laddar ned dina uppgifter.

Ta bort ditt konto

Nedladdning av dina uppgifter tar inte bort dina uppgifter eller ditt konto från Ubers system. Använd länken nedan om du vill ta bort ditt konto.