Vanliga frågor om Uber Eats-företagskuponger

Kan jag använda min Uber Eats-kupong till resor?
Din kupong kan även täcka resor om företaget tillåter det. I appen kan du se om din kupong bara gäller för Uber Eats-beställningar eller om den kan användas för både beställningar och resor.

Det går inte att lägga till min Uber Eats-kupong i min profil. Vad kan jag göra?
Kontrollera att du använder din personliga profil eller en icke-förvaltad företagsprofil när du gör anspråk på kupongen. Uber Eats-kuponger kan bara användas med en personlig profil eller en icke-förvaltad företagsprofil.

Kan jag använda mina Uber Eats-kuponger till dricks?
Det kan hända att kupongen täcker en procentandel av dricksen om företaget tillåter det (appen visar hur mycket kupongen täcker). Eventuella beställningar eller dricksbelopp som överstiger kupongvärdet dras från din personliga betalningsmetod.

Kan jag använda min måltidskupong (gäller i vissa länder) och Uber Eats-kuponger för samma beställning?
Nej, du kan inte använda måltidskupongen och Uber Eats-kupongen för samma beställning.

Var kan jag se kupongbegränsningarna?
Gör så här för att kontrollera begränsningarna för en kupong:
1. Öppna Uber Eats-appen.
2. Välj profilikonen och sedan ”Konto”.
3. Välj ”Plånboken” och bläddra ner till ”Kuponger”.
4. Tryck på kupongen för att visa begränsningar och information.

Du kan också se kuponginformationen i din varukorg när du gör en beställning i appen eller på ubereats.com.

Vilka slags begränsningar finns det?
Begränsningarna kan variera beroende på vilken typ av kupong du har. Vanliga begränsningar kan inkludera: leveransplats, typ av detaljhandlare eller begränsningar på objektnivå (dvs. alkohol, cigaretter, livsmedel, osv.). För att verifiera vilka begränsningar din kupong har, se anvisningarna ovan.

Jag har problem med att se Uber Eats-kuponger i min app, vad kan jag göra?
Om du vill se Uber Eats-kuponger i Uber Eats-appen ska du se till att du har den senaste versionen av appen. Uppdatera din app eller avinstallera och installera den åter från App Store eller Google Play Store. Om din app är uppdaterad ska du testa att tvångsstänga den och sedan starta den igen.