Var ska jag möta kuriren?

Var du ska träffa leveranspartnern beror på vilket av de tre leveransalternativen du valde när du beställde:

1. Lämna vid dörren: Beställningen lämnas vid din dörr.
  2. Möts vid dörren: Du möter leveranspartnern vid din dörr.
  3. Hämta upp utanför: Du möter leveranspartnern ute.

När du har valt önskat leveransalternativ följer du anvisningarna på skärmen för att uppdatera dina leveransuppgifter.

Om du har andra särskilda leveransinstruktioner kan du lägga till dem innan du bekräftar din beställning. Om du till exempel väljer alternativet Lämna vid dörren kan du lägga till särskilda instruktioner som: ”Lämna min beställning bredvid krukväxten nära ytterdörren. Tack!”.

Kan jag kontakta min leveranspartner före avlämningen?

När din beställning är på väg kan du kontakta din leveranspartner direkt genom att trycka på Kontakt på skärmen för spårning av beställningar. Detta är oftast det bästa sättet att komma överens om en exakt avlämningsplats om du är osäker på var. Kom ihåg att din leveranspartner kanske kör och inte kan svara i telefonen eller skriva ett meddelande.