Dela priset för en resa med en vän.

När du har beställt en resa kan du dela kostnaden med dina medpassagerare. Avgiften för att dela pris är vanligtvis 3,4 SEK.

Så här delar du på priset med din app:
1. När du har beställt en resa trycker du på förarens namn eller bild.
2. Tryck på Delat pris.
3. Välj vänner i kontaktlistan och tryck på SKICKA.
4. Tryck på KLART.

Medpassagerarna får omedelbart ett meddelande från Uber. De måste godkänna förfrågan om att dela på priset innan resan har avslutats. Om de inte gör det debiteras du för hela resan.

Om medpassagerarna inte har Uber-appen ombeds de att hämta den och logga in för att godkänna din förfrågan om att dela priset. Tänk på att det inte går att dela ett pris i efterhand.