Modifica la propina

Si has afegit una propina per al repartidor en fer la comanda, podràs modificar-ne l'import fins a una hora després del lliurament.

Hi ha dues maneres de fer-ho:

OPCIÓ 1

Quan arribi la comanda, se't demanarà que valoris el repartidor i li deixis propina si vols:

1. Segueix les indicacions de la pantalla per afegir la valoració i veure l'import de la propina que has afegit en fer la comanda.
2. Toca "Modifica" per modificar-ne l'import.
3. Toca "Desa i continua" per desar l'import nou.

OPCIÓ 2

1. A l'app, toca la icona Comandes a la barra del menú inferior.
2. Desplaça't fins a la comanda.
3. Toca "Modifica l'import" al costat de la propina.

NOTA: l'opció de modificar la propina estarà disponible fins a una hora després de rebre la comanda.

Si vols afegir una propina per al repartidor després de fer la comanda, consulta l'article següent. Tingues en compte que qualsevol propina que hi afegeixis un cop lliurada la comanda no es pot modificar.