Com puc modificar la informació del compte?

Pots modificar el nom, l'adreça electrònica, el número de telèfon i la foto de perfil des de l'app: Toca "Compte" a la part inferior de la pantalla. Prem la icona del perfil i, a continuació, "Modifica el compte". Toca la dada que vulguis canviar i introdueix la informació nova. Se't demanarà que introdueixis un codi de verificació o la contrasenya actual per confirmar el canvi.

Confirmació dels canvis al compte

Fem servir codis de verificació per assegurar-nos que ets tu qui fas els canvis al compte. Això és el que pots esperar en funció de les dades que modifiquis:

Número de telèfon: rebràs un codi de verificació per missatge de text. L'has d'introduir a l'app per confirmar el canvi.

Adreça electrònica t'enviarem un codi de verificació per correu electrònic a l'adreça nova. L'has d'introduir a l'app per confirmar el canvi. També enviarem un correu de notificació a l'adreça electrònica antiga. Si no reps el correu, abans de sol·licitar un altre codi revisa les carpetes de correu brossa i comprova que l'adreça electrònica estigui ben escrita. Si encara no reps el codi de verificació, toca "Tinc un problema".

Contrasenya: se't demanarà que introdueixis la contrasenya actual a l'app. Les contrasenyes han de tenir com a mínim 5 caràcters.

Et recomanem que segueixis les següents recomanacions:

Et recomanem que comprovis que l'adreça electrònica estigui ben escrita i que has introduït correctament el número de telèfon nou.
  • Recomanem que els usuaris només tinguin un compte d'Uber tant per als viatges com per a Uber Eats.

• Si també tens un compte de conductor o repartidor, és possible que el teu compte de passatger o d'Uber Eats estigui vinculat. Si has actualitzat el número de telèfon, el correu electrònic o la contrasenya en un compte, es reflectirà en els dos comptes.

• Tingues en compte que alguns canvis al teu nom no estan permesos, són:

• Paraules inadequades
    • Noms amb números
    • Noms amb emojis
    • Ús de símbols (!, ?, etc.)

Si tens problemes per actualitzar la teva informació personal, fesnosho saber aquí.