When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
Tenhle web používá cookies třetích stran k zobrazování relevantních reklam a k přizpůsobování tím, že si pamatuje vaši polohu. Tyhle cookies můžete vypnout kliknutím dole na tlačítko Odhlásit. Pokud máte účet Uber, můžete tady vypnout „prodej“ anebo „sdílení“ vašich dat.